Saint Ncholas and Santa Claus, Info- and Booking Center Westerkwartier
 
Boekingen:             English version


Nu al Sinterklaas/Santa Claus boeken? Ja echt doen, want het is zo November/December!!

Ook voor een familie met alleen volwassenen, is het geweldig leuk om Sint en Pieten of Santa Claus te boeken, Terwijl de tradities behouden blijven, kunt u nog veel bijleren over de modernere vormen van hun feesten !

Wat krijgt u:
Een prachtige Sint Nicolaas, in een kostuum dat sterk lijkt op dat van de tv Sint, met baardstel (baard, pruik, wenkbrauwen en snor) van echt haar. Dus "de" echte Sint.
En goed en net geklede Pieterbazen. De Pieten zijn (donker) bruin gegrimeerd en prachtig gekleed in luxe fluwelen Pieten kostuums.
En Santa Claus komt in een kostuum zoals u dat alleen gewend bent van de betere Amerikaanse Kerstfilms. In kwaliteit en uitstraling vergelijkbaar met het kostuum van de TV Sint. Wij horen dan ook regelmatig ouders tegen hun kinderen zeggen: "Kijk, dat is de échte Kerstman!"

Sinterklaas komt elk jaar in Nederland aan op de eerste zaterdag na Sint Maarten (11 november). Dus in 2014 op zaterdag 15 november
Vanaf dan (15 nov. na 13.00 uur) zijn Sint en Pieten weer te boeken. En vanaf 7 december is de Kerstman weer te boeken. Wij komen graag bij u langs, maar vol=vol en dat gaat ieder jaar weer sneller!!

Welke dagen kunt u ons boeken?
In principe alle dagen, maar de ervaring heeft ons geleerd dat bepaalde dagen beter bij het ritme van de kinderen passen.
Huisbezoeken en Groepsbezoeken (verenigingen ed) bij kinderen bij voorkeur vroeg op de avonden (bv. vrijdag/zaterdag avond) of op woensdagmiddag of zondagmiddag. Zaterdagsmiddags kan ook, als wij dan geen optreden in een intocht hebben EN.. als uw kind dan niet net naar een intocht is geweest, te veel is ook niet goed.
En in de laatste week voor 5 dec natuurlijk elke avond.
School en Ziekenhuisbezoeken kunnen natuurlijk op elke dag van de week Dat geldt ook voor ziek kind thuis bezoeken.
Intochten e.d. bij voorkeur op zaterdag ochtend/middag.
Voor winkelcentra en kerstmarkten zal het meestal weekend, koopavond of woensdagmiddag of gewone avond zijn.
Deze indeling werkt het beste, dat is ook de reden waarom de meeste organisaties en mensen het ook zo doen. Maar in overleg zijn andere opties natuurlijk ook mogelijk.

Wilt u nadere informatie of (meer) foto's zien?
Wilt U boeken?
Neem dan kontakt met ons op! email: info@websiteadres Waarbij webadres natuurlijk sint-en-santa.eu is.Naar het Begin van de pagina


Saint Ncholas and Santa Claus, Info- and Booking Center Westerkwartier
 :